Три са отличничките на випуск 2020 в СУ „Йордан Йовков“ в Рибново

Три са отличничките на випуск 2020 в СУ „Йордан Йовков“ в Рибново и трите взеха и матурите си с отличен, едното от момичетата е дъщерята на кмета на община Гърмен, Феим Иса, Селве

Не се беше случвало много отдавна трима да са отличниците, които завършиха средното си образование тази година и едновременно същите да вземат и матурите си с отличен. Така коментират учителите от Рибново оценките на випуск 2020  тази година, което е повод за гордост, както на училището, така и на родителите на трите отличнички Фатме Авдикова, Селве Иса, дъщеря на кмета на община Гърмен, Феим Иса и Гюлтена Сиракова.

Директора на школото в Рибново  Манчо Джуркин, с истинско задоволство поздрави всички гости, жители и абитуриенти и връчи заслужените награди на отличничките.

Фатме Авдикова от 12 клас, освен че с отличен успех завърши средното си образовани, тя получи на матурите, по БЕЛ много добър 5,18 и по История и  цивилизация отличен 5,82. Паричната награда от 200 лева и връчи директорът Манчо Джуркин. Със сумата от 200 лева бе наградена и отличничката на класа Селве Иса, която получи на матурите по БЕЛ оценка 5,65,  а по История и цивилизация пълна шестица. Селве е дъщеря на кмета на община Гърмен Феим Иса, а с нейните успехи в училище се гордее цялото семейство.

Гюлтена Сиракова е третата отличничка на випуск 2020 от училището в Рибново. И за трите момичета директора Манчо Джуркин е подготвил специални грамоти и награди, които ще им връчи официално тази вечер на приказният бал на випуска.

Скъп спомен за всички абитуриенти ще остане и тяхното звездно изпращане на което режисьор отново бе сърцатият  им учител  Ибрахим Къдриев, който по никакъв начин не крие любовта  към професията и най-вече към учениците и целият задружен колектив на училището в Рибново.

След бала си довечера целият випуск ще се отдадат на едноседмична почивка, релакс и много приятни емоции  в турски курорт, в красивия Мармарис-Турция.

Топ Преса също поздравява випуск 2020 на СУ „ Йордан Йовков“ в Рибново и целият колектив учители в едно с директора Манчо Джуркин с успешното завършване на учебната година и с пожелание скоро поколенията на прекрасното село Рибново да се радват на новото си и просторно училище, строителството на което се очаква да стартира много скоро.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене