Гаджето на Кристиян Пищолски проговаря пред Топ Преса

Нанси: Заедно сме от 8-ми клас… Много хора завиждат и не одобряват връзката ни!

Nansi-2

Тя се казва Нанси Ивайлова Папровска на 17 години от Благоевград. Учи в НХГ „Св. св. Кирил и Методий“ – Благоевград. Занимава се с народни танци, танцува в ансамбъл „Пиринска Китка“. Тя е момичето до Кристиян Пищолски… Човекът, който спечели проекта “Пеещи семейства” в “Шоуто на Слави”.

Nansi & Kristian2

От кога се занимаваш с танци?
– От доста време, още като бях в детската градина. Там имахме клуб по спортни танци, който все още съществува под името “Силвана Денс”. След това за известно време прекъснах с танците. По- късно отново се записах в операта, в мажоретния клуб. След което се записах в “Пиринска Китка”. Като цяло съм доста музикална, освен да танцувам, обичам и да пея…

Как се запозна с твоя приятел, от кога сте заедно?
– С моят приятел Кристиян Пищолски се познаваме още като бяхме в шести клас, в моето начално училище пето СОУ „Георги Измирлиев”. Той дойде заедно с брат си Мартин и така започнахме да излизаме в обща компания. Помня как всички тогава ме питаха, кой е по-красив Ха-ха-ха… Аз им отговарях, че те са еднакви и не мога да преценя. Не мислех, че ще се получи нещо, между нас. Любовта ни се роди в 8 клас. Започнахме да си симпатизираме, преди това си бяхме само приятели. Всеки ден излизах с тях, прекарвахме си страхотно.Та така, от 8-ми клас та до ден днешен. Имаме връзка с малки прекъсвания, заради чести конфликти, но въпреки това те обичаме и не позволяваме на недоразуменията
не влияят на връзката ни.

Сем. Пищолски спечели проекта “Пеещи семейства” в “Шоуто на Слави”. Предчувстваше ли , че те ще са победителите?
– Аз бях сигурна,че те ще спечелят. Защото освен,че са много талантливи заедно с тяхната майка Милена Пищолска, която има върховен глас и е солистка в Ансамбъл „Пирин“, те са много харизматични. Правят шоу и се харесват от хората. Техните пирински ритми, които изпълняват, тъпаните и тарамбуките и изпълнението на родопски песни от майка им беше страхотна комбинация. Затова събраха доста гласове от хората и спечелиха голямата награда. Мартин и Кристиян имат духа на двете планини Пирин и Родопи. Те са наследили пиринският дух от баща им Кирил Пищолски, който също свири на ударни инструменти, а родопския дух от гласовитата им майка Милена. Те са едно уникално семейство! За мен е чест, че ги познавам.

Как се почувства, като обявиха, че те печелят наградата – уикенд в Дисниленд?
– Аз го подкрепях всеки път от публиката в шоуто. Когато ги обявиха за победители толкова много се зарадвах, че заедно с нашият общ приятел Емил Попов хукнахме към сцената ,за да ги прегърнем и поздравим. Бях много щастлива на седмото небе. Наистина беше прекрасно изживяване. Вълнувах се много…

В България важи ли още поговорката “Музикант къща не храни”?
– Ха-ха-ха… Когато някои път му я кажа, на шега тази поговорка, той ми отговаря: Оаааа… ,но и гладен не остава… Ха-ха-ха. Аз мисля,че на днешно време е обратно. Парите са в музиката. Отиваш някъде да изсвириш или да изпееш нещо и си взимаш що годе добра сума за 15 минути или за един час се взема месечна заплата.

А обсъждате ли нивото на шоу бизнеса у нас?
– Не сме говорили по тази тема с Кристиян. Аз мисла, че нивото започва да се покачва. Има доста интересни предавания, които засягат живота на известните личности, а именно това вълнува хората в днешно време.

Как се забавлявате с Кристиян. Какво обичате да правите?
Забавляваме се, като се събираме в тях или у нас или в заведения. С Кристиян и Мартин винаги е забавно. Пеем, свирим, танцуваме… Те са страхотни. Искам да благодаря на тях и на техните родители, че винаги ме вземаха с тях в “Шоуто на Слави” Много ги обичам, те са ми като второ семейство.

Свикнахте ли със злобата , с погледите на комплексарите , с това че се говори зад гърбовете ви?
– Свикнали сме вече с това. Много хора завиждат и не одобряват връзката ни .Има доста злоба, но вече не обръщаме внимание. Ние се обичаме и тези, които се опитват да разрушат връзката ни няма да успеят. Имат си собствен живот да гледат себе си, да не гледат в чинията на другия ,както има една поговорка“Не гледай в чинията на другия“

Ще направите ли общ проект песен, видео клип?
– Да, много често си пеем тримата. Аз харесвам много родопските песни, които майка им изпълнява, и сме мислили по този въпрос, че ще е интересно, ако запишем някоя песен и издадем съответно видеоклип.

Какво ще пожелаеш на нашите читатели?
– Пожелавам на всички читатели на Топ Преса , да бъдат живи и здрави и да превърнат мечтите си в реалност!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене