Ето кои звезди влизат в Къщата на VIP Brother (ОБНОВЯВА СЕ)

miglena“Ако някой твърди, че съм конфликтна, скандална, чепата, той лъже и изобщо не ме познава.” Дали? Съвсем скоро ще разберем!

 

jana“Аз влизам в Къщата, за да победя, защото мога и искам!” Кой друг иска Жана да победи? Нека да вдигне палец.

 

beharov„Влизам в Къщата на Big Brother Bulgaria най-вече заради парите. Парите са като пера, като събереш достатъчно пера, можеш да излетиш, накъдето си пожелаеш.”
Явор е искрен от самото начало, но дали тази стратегия ще му донесе победата?

gloria„Мога да кажа, че като по-малка бях агресивно настроена към определени стилове музика и определени общества в България. Имам предвид чалга обществото и чалга музиката, то е очевидно. Това крещящо поведение, облекло и грим не ми харесва и никога няма да ми хареса.” Мислите ли, че Big Brother Bulgaria й е подготвил изненада? Гледайте!

uti„Напоследък модата да имаш собствено кулинарно шоу буквално заля пазара, но историята помни първите. Вашият приятел Ути се появи като първи кулинарен водещ точно преди 20 години и определено си тежа на мястото.” Вече е ясно кой ще готви в къщата. Мислите ли, че Ути знае много добре как да „сипе“ на някого?

sofkin„Влизам в Къщата на Big Brother Bulgaria, защото искам да се опитам да направя нещо, което досега е липсвало във VIP Brother!” Дали ще успее? Какво мислите?

bobi„Мога да се влюбя навсякъде, дори в Къщата, стига да има подходяща дама, която да отговаря на моите изисквания.” А дали такава дама вече влезе в къщата или предстои да влезе?

nadia„Бих определила живота си като кардиограма, с много резки пикове нагоре и спадове надолу.” А дали престоят на Надя в Къщата на VIP Brother ще бъде пик нагоре или ще се окаже пик надолу?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене