Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов: Нека изчакаме проверките на институциите и прокуратурата за да вземем адвекватно аргументирано решение!

14 лекари от болница „Иван Скендеров”в Гоце Делчев са с предизвестия за прекратяване на трудовите им договори. В ОбС Гоце Делчев и в постоянната комисия по здравеопазване са постъпили писма от специалисти по здравни грижи , относно недоволство по отношение на заплащането на техния труд, и непредприемане на каквито и да са мерки от страна на ръководството за решаването на този проблем. Медиците се оплакват и от създаване на правила, утежняващи работния процес в лечебното заведение.
В писмо от Детско отделение пък се посочва получаване на суми от управителя на МБАЛ „Иван Скендеров”,д-р Улевинов без основание и без положен за това труд. В друг документ 22-ма лекари излагат в 13 точки,
недоволството си от управлението на д-р Улевинов.  Това е причина местният парламент на Гоце Делчев да се събере на извънредно заседание днес, с една
точка – контрол върху работата на Управителя на МБАЛ „Иван Скендеров” и вземане на решение във
връзка със създалата се ситуация в здравното заведение. Извънредната сесия е наслочена за 14 часа и ще бъде предавана пряко от Радио В-99.
Снощи до късно заседаваше и постоянната комисия
по здравеопазване в ОБС Гоце Делчев на която присъстваха и депозиралите предизвестия лекари
повечето от които са шефове на отделения и водещи лекари .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене