Училищният директор Христо Манчев оглави общинската организация на НФСБ в Благоевград

Дългогодишният преподавател Христо Манчев оглави общинската  организация на партия „Национален фронт за спасение на България“ в Благоевград.

Директорът на II ОУ „Димитър Талев“ бе избран на ръководната позиция снощи на провелото се отчетно-изборно събрание на партията в областния център. Гости на събранието бяха председателят на НФСБ Валери Симеонов и народният представител Борис Ячев, който е родом от Петрич.

С пълно мнозинство Манчев получи подкрепата и доверието на своите съпартийци, които му пожелаха да ръководи организацията мъдро и отговорно.

За секретар на общинската структура бе избрана Олга Ворошилова, а за членове на ръководството патриотите посочиха Радой Димков, бизнесменът Емил Гяурски и Мария Картулева, която е бивш председател на Съюза на слепите в Благоевград и е известна като човек, ангажиран с проблемите на хората с увреждания.

Отчетно-изборното събрание гласува доверие на деветима нови членове на организацията, повечето от които са млади хора, амбицирани да работят за укрепване на структурите.

Председателят на НФСБ Валери Симеонов призова благоевградските си съпартийци да работят отговорно и надпартийно за решаване на обществените проблеми.

В тази връзка в събота /19 март/ от 17 часа по инициатива на кординатора за Югозападна България Николай Божков се организира среща на земеделските производители и животновъди от региона. В дискусията участие ще вземе народният представител Петър Петров, който е член на Парламентарната комисия по земеделие и храни в Народното събрание. Той ще изслуша проблемите на заетите в сетора и ще постави въпросите за решаване в парламента.

Срещата ще се проведе в Клуба на НФСБ в Благоевград– улица „Арсени Костенцев“ 13.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене