Жени ГЕРБ – Гоце Делчев на среща с Цветанов в НС

Жени -ГЕРБ-Гоце Делчев

снимки: Пресцентър ГЕРБ – Благоевград

Изпитателният срок от 12 месеца на това правителство и на тази тройна коалиция мина, и те се провалиха. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на работна среща с представители на структурата на Жени ГЕРБ – Гоце Делчев, която се проведе в зала „Запад“ на Народното събрание.

На срещата бяха обсъдени организационни въпроси във връзка с предстоящата предизборна кампания.

„Управляващите от БСП, ДПС и Атака доведоха държавата до криза във всички сектори. Няма нито една сфера, която да е в по-добро състояние, спрямо състоянието преди една година. В последните седмици се правят ударно назначения, с които управляващите искат да поставят следващото управление на България в невъзможност да функционира нормално. Това е безотговорно спрямо държавата и спрямо българските избиратели, които не поставиха нито една от управляващите партии на първо място на изборите“, подчерта Цветанов.

Жени-ГЕРБ-Гоце Делчев

По време на разговора с Цветанов, както и с народните представители от ГЕРБ Цвета Караянчева, Георги Андонов, Ирена Соколова, Пламен Манушев, Милена Дамянова, Аксения Тилева и Митко Захов, представителите на Жени ГЕРБ – Гоце Делчев поставиха въпроса за необходимостта да бъдат разкрити Районни избирателни комисии и в градове като Гоце Делчев и Сандански, с цел облекчаване на работата на избирателните комисии по места.

По думите на Цветан Цветанов, аферата „Костинброд“ е намалила избирателната активност на последните парламентарни избори с 5-10%, а впоследствие това е довело и тази „задкулисна коалиция“ на власт.

„Целта на ГЕРБ е на предстоящите парламентарни избори да бъде постигната висока избирателна активност, за да бъде намалено влиянието на манипулирания вот и следващото управление да отразява в по-голяма степен реалната воля на българския избирател. ГЕРБ ще води позитивна кампания, насочена към реалните политики“, посочи още заместник-председателят на ГЕРБ.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене