ТРЕПЕРЕТЕ!!!! СКОРО В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ЩЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО УНИКАЛНО:

СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО СИЛОВ ТРИБОЙ „ПОБЕДИ СЕБЕ СИ”

25.11.2017г. /събота/ от 14:00 ч.

Спортна зала „Неврокоп – Арена” – град Гоце Делчев

Силов трибой „Победи себе си“ е състезание, което ще изпробва човешката издържливост, воля и желание да надграждаш себе си. Състезанието се организира от спортен клуб „Победи себе си”, организация TactiCal Key с треньор Крум Томчев и е под егидата на Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви в Община Гоце Делчев.

Мотото на състезанието еПобеди себе си – не посягай към дрогата!”

Участие в него могат да вземат ученици (момичета и момчета) в две подкатегории :

основни училища – всяко основно училище може да изпрати по едно момиче и едно момче

средни училища – всяко средно училище/гимназия може да изпрати по две момичета и две момчета

ВИДОВЕ УПРАЖНЕНИЯ:

Момичета :Състезателките  ще се съревновават в 3 вида упражнения:

  • коремни преси /стандартни/
  • женски лицеви опори

 

  • клекове с ръце напред

 

 

 

Момчета :Състезателите ще се съревновават в 3 вида упражнения:

  • коремни преси /стандартни/
  • клякания с ръце напред
  • лицеви опори /стандартни/

 

Оценяване на учениците в състезанието: За всеки вид упражнение ще се отчита броят на извършените повторения. Съдиите ще следят за правилното изпълнение на упражненията и техния брой. Накрая се събират повторенията от трите упражнения и се сумират, което дава индивидуалния резултат в точки на всеки състезател. Състезателят с най-висок краен резултат печели трибоя. Предвидени са парични и предметни награди за първо, второ и трето място за всяка от подгрупите в категориите. Всички състезатели ще получат грамоти за участие.

След учениците  в състезанието „Победи себе си” ще се състезават и участници в категория – мъже /за регионални състезатели/ и категория – мъже /за световни и европейски шампиони/. Състезанието е със специалното участие на: Ивайло Христов – многократен световен и европейски шампион по силов трибой, Иван Илиев – вице световен шампион по силов трибой, Петър Балабанов – трикратен балкански шампион по силов трибой, Владимир Владимиров – многократен републикански шампион по силов трибой, Крум Крумов – многокраен републикански шампион по силов трибой, Иван Майсторов – многократен републикански шампион по силов трибой и многобой.
Специални гости на събитието ще бъдат: Димитър Саватинов – седмократен световен рекордьор по вдигане на дъмбел, Красимир Костадинов – осемкратен световен шампион по канадска борба , Ивайло Христов – многократен световен и европейски шампион по силов трибой.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене