Никой не е влизал в контакт за поемане на управлението във ФК „Пирин“(Гоце Делчев)

Само броени часове след публикуването на интервюто със съгражданина ни Александър Ципаров, в което той даде да се разбере, че няма нищо против да поеме футболния „Пирин“(Гоце Делчев) от настоящата клубна управа също заявиха своята позиция

Ето какво каза председателят на УС на клуба Андон Смилянов:

„Никой до момента не е влизал в контакт с нас и да изрази точна, ясна и конкретна позиция относно желанието си да поеме управлението на ФК „Пирин“(Гоце Делчев). Ако г-н Александър Ципаров има план как да се стабилизира отборът, как да се подобри управлението, разбира се идея за екип, с който да работи за осъществяване на идеите си и притежава финансовата възможност да поеме делата в клуба е добре дошъл. Добре дошъл е всеки, който се чувства готов да се справи с това начинание. Ние сме клуб със скромен бюджет и всеки, независимо от това, aко евентуалният нов ръководител дойде, няма да намери обичайните за много клубове в България купища дългове, а една почти изрядна във финансово отношение организация, с изключение на някои текущи малки разходи, които обичайно възникват всеки месец.

Тук искам да благодаря на г-н Александър Ципаров, че преди няколко месеца дари закупени от него пособия на детско-юношеската ни школа, които ни дари. Не е нужно да коментираме каква е стойността, защото за някои може да е малка, за други голяма, а е по-важно, че ни бе оказано внимание и подкрепа.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене