„Септември“(Симитли) загуби от „Чавдар“(Етрополе)

Тимът на Иво Тренчев инкасираха поражение с 2:0, което е едва второто поражение на отбора

Симитличани излязоха с надежди в двубоя от 15–ия кръг за първенството на Югозападната трета лига.

Момчетата на Иво Тренчев показваха надмощие игрово, но ситуациите не бяха в тяхна полза.

През Първото полувреме Септември нямаше положения, които да реализира. Няколко претенции за игра с ръка имаха от треньорския щаб на симитличани, но главният съдия не отрази желанието на футболния клуб от Симитли. Почти равностойна игра имаше до края на полувремето, като и двата отбора не реализираха голове.

Второто полувреме момчетата на Иво Тренчев изпуснаха 2 сигурни ситуации на Смаил Креболиев с подценяване и детинско отиграване. През това полувреме съперниците от Чавдар се възползваха и отбелязаха и двете си попадения във вратата на Пангев, което донесе и нелепата загуба на Септември с 2:0. След края на срещата старши треньорът Иво Тренчев бе категоричен, че мачът е бил равностоен. “Имахме ситуации, играхме добре, нямахме късмет за щастие на противника. За съжаление сгрешихме и бяхме наказани за грешките си“, отбеляза Тренчев.

Следващата среща, в която Септември ще излезе е отложеният мач с Марек (Дупница), който ще се играе на 16 ноември (сряда) на стадион „Септември“ в Симитли от 14:00 часа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене