Димитър Бербатов иска да играе отново в Англия. Търси си отбор там

Бившият български национал направи това признание и допълни, че Висшата лига е мястото, където иска да се върне и усилено си търси отбор на Острова

В момента роденият в Благоевград изрече тези думи снощи. Той беше гост анализатор в студиото на BT Sport, заедно с Гари Линекер и бившия си съотборник от Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд. За нападателя това може да се окаже не чак толкова голям проблем, след като е свободен агент и се оглежда за нови предложения, след престоя си в гръцкия ПАОК.

„Търся си отбор в Англия. Когато си играл във Висшата лига, не искаш да играеш никъде другаде“, каза той.“На такъв етап в кариерата си съм, че бих се радвал да играя за отбор, в който да използват опита и знанията ми. Мога да помагам на младите играчи да се развият и да ги направя по-силни. Накрая е важно само да помагаш на отбора“, добави Бербатов.Оказа се, че Димитър Бербатов не е бил на „Уембли“ само, за да наблюдава битката между бившите си отбори Тотнъм – „Байер“(Леверкузен), завършила 1:0 в полза на немците.

Думите на благоевградчанина бяха подкрепени и от присъствието на неговия мениджър Емил Данчев на трибуните на митичния „Уембли“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене