С грижа и отговорност към децата! Лидерът на ГЕРБ Гоце Делчев пак изненада малките футболисти в града

След като преди няколко месеца обогати екипировките им, председателят на общинската структура на ГЕРБ в Гоце Делчев – Димитър Гамишев показа, че държи на своята дума и пак изненада футболните формации на „Пирин“(Гоце Делчев) и ФК Неврокоп. Политикът, който е бивш дългогодишен футболист на един от най-старите клубове в България, подари на момчетата от двата клуба футболни топки..

Гамишев, който е и председател на Комисията по младежта и спорта приема грижата за спортистите като част от отговорността му като заемащ този пост, стана ясно от неговите думи:

„Като отговорен гражданин, политик, председател на спортната комисия, а и най-вече като родител, смятам, че трябва да бъдем за пример за подрастващите. Не можем да обещаваме, а да не изпълняваме. Това не е просто моя философия, а един адекватен начин да покажем, че държим на едно по-добро бъдеще на нашето общество. Това е жест не към определен клуб, а е жест и ангажимент към децата на Гоце Делчев.

Както и преди казах, ще има много такива, защото не съм привърженик на капманийността и на единичните действия, а държа на това да има последователност и да се поставят основите на добри традиции,“ коментира Димитър Гамишев след връчването на подаръците за момчетата от родния му „Пирин“ и тези на ФК Неврокоп преди те да се изправят един срещу друг в дербито на града.

В него победители излязоха неврокопчани след пълен обрат при крайното 3:4, след като на Градския стадион губеха с 3:1 на полувремето.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене