Димитър Делчев: Реформаторски блок – Глас народен покачва подкрепата си всеки ден

Борим се за два мандата в Благоевградско, заяви водачът на листата на РБ – Глас народен

Коалицията „Реформаторски блок – Глас народен“ ежедневно вдига подкрепата си. Според последното проучване РБ – Глас народен 100% влиза в следващия парламент като единствен представител на десните избиратели, заяви в Сандански водачът на листата на Коалицията Димитър Делчев.

Другите, които твърдят, че са десни, едва достигат 1% и тези гласове ще се разпределят между ГЕРБ, БСП и ДПС, които ще получат мандати след от  неуспелите да влязат в парламента, каза Делчев. РБ – Глас народен се борим се за два мандата в Благоевградско, добави водачът на листата.

Той бе категоричен, че основната цел на РБ – Глас народен е повече българи да живеят по-добре в страната си, затова в програмата са включени мерки, които да изведат България напред. Не се включваме в предизборното наддаване за заплати и пенсии, а ще работим за подобряване на икономическата среда, което ще даде истинската възможност за по-високи доходи, каза той. Делчев даде пример с намаляването на ДДС от 20% на 18%, което ще остави около 1 млрд лв. в джоба на хората и бизнеса, както и предложението за вдигане на прага на регистрация по ДДС от 50 хил. на 200 хил. лв., за да се даде глътка въздух на малкия бизнес.

Делчев заяви, че страната трябва да се грижи за всички свои граждани, независимо къде живеят, затова президентът Радев трябва да свика политически консултации за изработване на стратегия за осигуряване на сигурността на българите в политически нестабилна Македония.

Хората поздравиха Делчев за усилията за борбата с корупцията и бяха категорични, че тази битка трябва да продължи.

Водачът на листата на Реформаторски блок – Глас народен заяви, че в програмата на Коалицията са включени мерки, които да подобрят средата на живот за гражданите и даде пример с предложението за изграждане на модерни авто и жп-гари в населените места. Това е изключително важно и за Сандански, тъй като автогарата е толкова малка, че големи автобуси едва успяват да влязат и това е недопустимо за европейски град с претенциите за туристически център и то в 21 век.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене