ВИДЕО: Банско разочароваха отново привържениците си с равния резултат при домакинството си с Лудогорец II

В първите 15-тина минути на вчерашният мач в Банско, който игра срещу Лудогорец 2, имаха възможност да поведат в резултата. Най-напред Ахмед Адемов направи  пропуск когато остана сам срещу вратаря, стреля опасно но не можа да реализира така жадуваният от банскалии гол. Много скоро след това, Николай Хаджиниколов стрля от далеч но много опасно и уви, не можа да преодолее бившият страж гоцеделчевци а сега вратар на гостите от Разград, Даниел Наумов отново бе непреодолим. След него, ситуацията бе повторена и от Красимир Илиев който също обстреля врата на Лудогорец 2 но без успех. Виктор Шишков, след центриране на Ели Маркес отново не успя да порази вратата на гостите от близо, след което вратарят на „Лудогорец 2“ отново спаси.

В самото начало на второто полувреме, Красимир Илиев стреля от далече, но топката мина от дясната греда на вратата. Непосредствено след това Ивайло Климентов също шутира отдалече, но топката отново не можа да улучи вратата. На два пъти вратаря Абди Абдиков ефектно се намеси и спаси отборът си от поражение на собствен терен. В 65-та минута, Ивайло Климентов се опита да бие отдалеч, но и този път, но и този път впечатляващият вратар на банскалии опази вратата си. Шест минути по-късно и Светослав Ковачев се опита да обстрелва вратата на гостите но неуспешно. В 78-та Виктор Шишков остана сам срещу вратаря на гостите но ударът му бе слаб и топката бе спасена. Така и на тази среща, „каръкът“ на банскалии не бе строшен“ и завърши крайно разочароващо за домакините, 0:0

Жълти картони в този мач бяха показани на Ахмед Адемов, Петър Лазаров (Банско); Преслав Петров, Томас Цвятков, Виктор Шишков („Лудогорец II“)

Топ Преса предлага на своите многобройни зрители и читатели пълен запис на тази среща

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене