Глупаците само си мислят, че ЦСКА – София е ЦСКА

Само един играч от автентичния ЦСКА, триумфирал през месец май в турнира за купата на България, попадна в групата на ЦСКА-София за днешното домакинство срещу Черно море, което се случва за първи път от началото на сезона.
Става въпрос за защитникът и национал на България Божидар Чорбаджийски. За сметка на това цели 10 футболисти на Литекс са сред 19-те избраници на Едуард Йорданеску за мача с варненци.
Останалите 8 състезатели са нови попълнения, но двама от тях – Станислав Манолев и Вилмар Джордан, също са обличали оранжевата фланелка в различен етап от кариерата си.
Вчера от състава на червените бе изваден и Борис Галчев. Капитанът на ЦСКА е влязал в конфликт с Гриша Ганчев и това респективно му е струвало мястото от групата за срещата с Черно море.
Както е известно, през пролетта на миналия сезон Литекс игра полуфинал в турнира за купата на България срещу Монтана, където бе елиминиран в две срещи. На финала монтанчани обаче загубиха от третодивизионния ЦСКА с 0:1, а срещата бе изгледана от 35 000 армейци.

За изненада на всички, днес най – големия талант на ЦСКА, Павел Головодов бе изхвърлен от състава на столичани. Защо? Поредно оправдание, с което се опитва да се замъгли погледа на хората. Може би трябва да потърсим истинската причина за отстраняването на неврокопчанина. Дали, че бе отишъл да гледа автентичния ЦСКА, предстои да разберем!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене