Благоевградската красавица Александра Богданска след скандала с гаджето й Даниел Петканов – „Лудия репортер“ – проговори пред Топ Преса: Нямам сили!

Ралица ВАСИЛЕВА

Когато лисицата не може да стигне закаченото месо, тя казва „то е вмириса­но…“, казва българ­ският народ. Така и „лудият репортер“ Даниел Петканов, който цяла седмица си раз­вяваше рогата из социал­ни мрежи и онлайн медии да плюе бившето си гадже, благоевградската красави­ца Александра Богданска, за това, че видимо го заря­зала. Нас от Топ Преса ни е болно само едно – лудите репортери пожълтяха и се опитват да вземат хляба на нас, жълтите медии. Толко­ва ниско падна един репор­тер на Нова те­левизия, че ако бяхме нейно ръководство, щеше да оста­нем втрещени от простотията с пръст в уста. Нашия колега Методи Бай­рактарски добре го написа в информационна агенция www.toppresa.com:

„…Чета тези глупости и се чудя как репортерът е органи­зирал всичките си приятелче­та да напишат по нещо лошо на стената на Алекс. Е, на това му се вика да си репортер. Да направиш новина и от собстве­ната си трагедия. Не е мъжко, брат… За теб самия щеше да е много по-добре да си поревеш вкъщи и като се опомниш, да кажеш, че сте се разделили заради несходство в харак­терите. Много е глупаво да плюеш там, където си лизал. Станалото – ста­нало, това се случва нався­къде, всеки ден, все­ки час… особено с попу­лярните лично­сти… Пък и ти си имал честа да си общу­ваш със жена като Алекс и знаеш, че ос­вен красива, е и много умна. Яд те е, че си я загубил и не можеш да понесеш този факт. Писанията ти са доста дра­матични и най-вероятно ще трогнеш много от приятелите си, но забравяш, че Богданска също има много приятели. Ти се кефеше, докато снимаш ре­портажите си и пипаше сили­кони и дупета, а сега се заяж­даш, че на частния самолет нямало клечки за зъби… Няма да коментира­ме повече слу­чилото се, ти губиш… Алекс продължава.“

Силно се надяваме да е прав. Раз­бира се, ние сме може би единствена­та медия, коя­то се обърна към самата Алекс, не като обект на но­вина, а като приятел. Най-лесно и „модерно“ е да плюеш Алекс сега, но да бъдеш обективен не е толкова неприятно. Единствено­то, коя­то успя да каже пред нас тя, бе „Нямам сили“ и е права. Как­вото и да каже, ще стане част от простотия­та, част от помията, част от схемата на рогатия Даниел. Досущ като ревльото от Биг Брадър той имаше нужда от своя коронен номер, но и от своята лебедова песен. Нека си я пее още мал­ко, защото според нас малко му остана да действа на този бряг… Дали ще има жена да му върже, след като „смаза“ Алекс по тол­кова долен начин? Която и да се хване с него, ще знае, че ако утре нещо не му угоди, чака я публичен линч през жълтите сайто­ве, Фейсбук и Нова телевизия. Виж, при гейовете не е е така – тях скандалът ги за­режда… Дани, добре дошъл на новия бряг. Дано ти хареса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене