Марс и Нептун се нареждат злокобно! Внимавайте с емоциите и без скандали

Луна в знак Близнаци, а Марс и Нептун са в опозиция и поради това може да намалее работоспособността и да спадне тонусът ви. „Намалете емоциите“, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

„Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. Време, в което човек трябва обективно да оценява своите възможности. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Добре е през този период да проведете “разузнаване на чужда територия”. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи“, предупреждава астрологът.

„24-ти лунен ден е един от най-силните в месеца. Ден на мъжката енергия, в който особено е силен сексуалният потенциал в човека. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото. Денят може да донесе пробуждане с огромна сила и възможности за разширяване на полето на действие. Добре е да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствена реализация. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията, да видите нишката, която тръгва от предците към вас“, добавя Ивелина Пенчева.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене