Бивш футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) стана манекен

Това е Антон Киров, който заедно с някои свои съотборници в „Миньор“(Перник) демонстрира чисто новата екипировка на техния отбор

Тимът им показа новите артикули, с които ще играят в югозападната Трета лига. Кокала, както е известен играчът е на преден план в резервния черен екип на „чуковете“, които иначе ще играят в традиционното си жълто-черно.

Иначе отборът им излиза в силно подмладен състав в първия мач от есенния сезон на Трета лига. „Има много футбол в юношите, все още им липсва рутина, но очаквам във времето да я придобият“, сподели старши треньорът Петър Анестиев. По думите му отборът е подготвен за новото първенство.

Утре перничани гостуват на „Септември“(Симитли). На терена няма да излезе Томислав Павлов, който изтърпява наказание от един мач лишаване от състезателни права от миналото първенство. Сред играчите няма да бъде и Адриан Олегов, който се възстановява от контузия.

Играчите на „Миньор“ обаче не са доволни от програмата, която намират като не особено благоприятна, но в крайна сметка с 23-та картотекирани футболисти, ръководството на отбора възнамерява да атакува първото място в Трета лига и отборът да се върне в професионалния футбол. Така кандидатите за спечелване на промоция за Втора лига станаха поне чеитрима, след като амбиции заявиха още от „Пирин“(Гоце Делчев), „Септември“(Симитли) и „Хебър“(Пазадржик).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене