Треньорът на „Хебър“ за „Пирин“(Гоце Делчев): Един достоен противник

Старшията на първия съперник на неврокопчани за тазгодишната кампания Йордан Петков е оптимист преди стартиращото утре ново футболно първенство на Югозападната Трета лига

В първия кръг неговият тим ще бъде домакин на обявилия претенции за челото – „Пирин“(Гоце Делчев).
„Първи мач и достоен противник. Както и всички отбори, които участват в групата. Към всеки от тях ще подходим с нужното уважение, но след това на терена ще бъде битка.
Конкретно за неделната среща се надявам да стане един добър мач и да зарадваме публиката в Пазарджик, която жадува много години да гледа хубав футбол тук, заяви Петков. Специалистът обяви, че няма кадрови проблеми в отбора на „Хебър“. Нямам и притеснения преди мач. Има нужното настроение при момчетата. „Мисля, че са освободени психически и се надявам да покажат най-доброто от себе си за този встъпителен етап от шампионата, сподели Данчо Петков. Бившият защитник на „Славия“ призна, че вече е напълно наясно за стартовата единадесеторка. Състава за неделя ми е в главата, но ще го запазя в тайна по обективни причини до самия старт на мача. Момчетата знаят, че държа на сърцата игра. Казал съм им, че може да се загуби, но когато това стане с дух и себераздаване – няма да има проблем от моя страна“, каза още Петков.

Групата от 18 футболисти за мача с „Пирин“(Гоце Делчев) Данчо Петков ще определи след края на днешната тактическа тренировка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене