Наплив от кандидати за школски директори на Първо ОУ в гр. Гоце Делчев, Сатовча и Блатска

Седем са кандидатите за директорския пост в Първо основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” в Гоце Делчев, стана ясно след като изтече крайният срок за подаване на документи. Мястото се освободи след пенсионирането на директора Катерина Янева.

Илия Динев и Людмила Дерменджиева ,които са учители в същото училище, са кандидати за шефското място.  Кандидат за поста е и Марта Донкова, която в момента временно изпълнява длъжността директор в училището в село Борово, както и учителката в съседното село Баничан – Иванка Маринова .  Директорът на СОУ в с. Брезница Никола Джигангаров и Красимира Пейчева – учителка в Трето ОУ ”Братя Миладинови“, също са кандидати за свободния директорски стол.

Сред кандидатите за директор на основното училище в Гоце Делчев е и бившият директор на ПТГ – гр. Сандански – Вера Влахова. Освен за Първо ОУ, конкурси за школски директори са обявени за СОУ – Сатовча, където директорът Милко Сиркьов, също излезе е пенсия и за основното училище в село Блатска.

Да отключат директорския кабинет на СОУ-то в Сатовча имат амбиции кандидатите  Маруся Лозанова, Джеват Дунчев, Гюлзара Качанова, Лилко Айвазов, Недко Парушев и Вера Влахова. Кандидатите за директори на основното училище в село Блатска са Петър Стоянов, Нефса Барзева, Здравко Тачев и отново Вера Влахова.

Първият етап от конкурса е насрочен за 19 юли.

ХРОНИКА БГ

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене