Хореограф от Дупница цъфна в „Господари на ефира“ зарадискандала с рокерите на Путин

Костадин МАРКОВ
Известният дупнишки хореограф Кирил Амбарков се оказа в центъра на огромен скандал, свързан с посрещането на „Нощните вълци“ в София. Той се превърна в „истинска звезда“ в предаването „Господари на ефира“, където родител разкри по какъв начин е действал кандидатът за общински съветник в Дупница. Мотористите, известни като рокерите на Путин, бяха посрещнати от деца в народни носии. Невръстните деца посрещащи с хляб и сол руските вълци са танцьори от фолклорен ансамбъл, които не са имали никаква идея в какво ги въвлича техният ръководител. Напрежението в страната около присъствието им така наелектризира мнозина, че се стигна до побоища по между им, както и на метри от самите деца. А децата получили по 10 лева за участието си, но за него нито те, нито техните родители са давали разрешение.
„Междувременно подочухме, че въпросният Кирил Амбарков се е свързал с някои от родителите и се опитал да ги убеди, че децата уж били знаели къде отиват и били дали изричното си съгласие. Подобни действия обаче не само са неморални, а са и подсъдни“, коментираха „господарите“.
Кирил Амбарков очевидно има известен афинитет към политиката. На местните избори през есента на 2015-а година, той се кандидатира за съветник от листата на „Народен съюз“, но не успя да влезе в местния парламент.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене