Собственици на кучетадо общинския съветникКостадинка Богданова: В Общинския съвет се държите като журналист от вестник „ШОК“!

Не отива на ГЕРБ да четеанонимни доноси и да отнемаот времето на местната власт заотвратително евтин популизъм!

Изключително лошо впечатление направи общинския съветник Костадинка Богданова на последната сесия на общинския съвет – Гоце Делчев, вземайки думата и прочитайки анонимен донос, уж пратен до нея от нейна „избирателка“ (определено написан в неин стил), в който се опозоряват всички собственици на кучета в град Гоце Делчев, които едва ли не трябва да бъдат „линчувани“, щото са разхождали домашните си любимци в парковете на града.
Тук е мястото да уточним, че това е забранено и строго регулирано от общинските наредби. Думата ни е за поведението и тактиката на местния политик, която според наши приятели – собственици на кучета, писали ни във фейсбук, наподобява на журналист от вестник „Шок“. На нас, жълтите журналисти, определено отива да публикуваме сигнали и доноси и да търсим достоверността и истината в тях, но един политик да чете сигнали от типа „една жена каза“ според нас е падение, при това главоломно. Отива ли на партия като ГЕРБ да чете анонимни доноси и да отнема от времето на местната власт за отвратително евтин популизъм?
Госпожо Богданова, този път не постъпихте достойно и в манията си да „изпъкнете“ за пореден път се провалихте. Добра тема, поднесена абсолютно посредствено и непрофесионално. Жалко за това.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене