Огнян Илиев – най – новото попълнение на оркестър „Континентал“: Китарата е моят живот!

Ваня Георгиева

Огнян Илиев е най-новото попълнение на оркестър „Континентал“. Роден е в гр. Сандански на 17.08.1995 , но живее в гр. Гоце Делчев
Музика се занимава от 5 годишен. Любовта към китарата идва от баща му, който преди време се занимавал активно с музика.
Професионалната си кариера започва в оркестър „Елексир“, след това преминава за кратко през оркестър „Импулси“ и сега е част от съставът на Живко Методиев – Супата оркестър „Континентал“.

Здравейте г – н Илиев! Първо да изкажем благодарността си, че се съгласихте да застанете пред нас и да кажете няколко думи за Вашият живот и преживяванията Ви в него.

  • Няма за какво да ми благодарите, за мен е чест!

Разкажете малко за Вас.

  • Ще бъда кратък – Роден съм в град Сандански през 1995 година. В момента живея в град Гоце Делчев. Относно някакви подвизи – нямам такива, единственото, което ме интересува е музиката.

Казахте музика. Продължете…

  • Ахх, музика. Музиката е трепет, музиката е живот. Занимавам се с музика от пет годишен. Свиря на китара. Любовта ми към нея дойде от баща ми, който дълго време се занимаваше с музика. Мога да кажа, че без китарата не бих могъл да си се представя!

Искате да кажете, че китарата и музиката са Вашия живот?

  • Да, точно така!

Как протича вашата кариера като музикант? Вие все пак сте 20 годишен.

  • Започнах в орекстър „Елексир“. След това за кратко преминах през оркестър „Импулси“, а най – голямото стъпало е в момента – част съм от състава на Живко Методиев – Супата оркестър „Континентал“. Тук бих искал да вметна, че благодаря на всички, които ми помогнаха да стигна до тук.

Точно това щеше да бъде следващият ми въпрос – Кои са хората,  на които дължиш това?

  • Не бих се наел да споменавам имена, защото ще пропусна някого без да искам и ще ми стане неудобно. Единствено мога да спомена за баща ми – благодарение на него аз съм тук и съм такъв.

Благодаря за откровените думи. Успех в кариерата!

  • Моля, аз също Ви благодаря.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене