Познайте колко струва толерантността на Германия за 3 месеца, измерено в брой престъпления! „Само“ 69 хиляди!

Толерантност?! „Само“ 69 000 престъпления са извършени от мигранти за 3 месеца в държавата, където баба Меркел ги покани на „вурст“ и наденички

Вярно, че има и вурст, има и наденици, но за кого са те? Това си задават като въпрос местните, чийто живот няма никога да бъде същият, а вурстът и надениците май са с източен произход. Така че, Германия да яде каквото си е потърсила.

Едва ли е търсила това, но най-силната икономически страна в Европа регистрира през първите три месеци на тази година, че мигрантите са извършили или са се опитали да извършат около 69 000 престъпления. Това се казва в доклад на Федералната криминална полиция /ФКА/.

Според Ройтерс тези данни може да увеличат безпокойството сред антимигрантските среди срещу либералната политика по отношение на мигрантите от страна на канцлерката Ангела Меркел.

През изминалата година в Германия пристигна рекорден брой мигранти – над един милион. В страната има все повече страхове, че властите няма да успеят да интегрират напълно чужденците в германското общество и да гарантират сигурността на гражданите. Сред извършилите на престъпленията се посочват лица от Близкия Изток, Ирак, Афганистан, Северна Африка, Грузия и Сърбия.

„Абсолютният брой извършени престъпления от сирийци, афганистанци и иракчани – трите най-многобройни групи бежанци в Германия – е висок“, пише още в доклада. Германската федерална полиция уточнява, че „по-голямата част от мигрантите не е извършила никакво престъпление.“ Явно това повече за успокоение, отколкото като нещо, кореспондиращо с реалността.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене