„Пирин“(Гоце Делчев) победи с 3:0 „Марек“. Скандално поведение на треньора на гостите Борис Кръстев

Наставникът на дупничани провокира през цялото първо полувреме играчите на домакините. В 44-та минута на свой ред насочи агресията си към голмайстора до момента Иван Спахиев

Това предизвика последва отговор на футболиста и след това блъскане и скупчване на футболисти на двата отбора и само намесата на полицията и двата щаба не позволи да се стигне до нещо по-сериозно. След това бе изгонен защитникът на „Пирин“ Иван Спахиев. Заради поведението си Борис Кръстев също бе пратен на трибуните. За това основна вина има съдията на срещата Светослав Михайлов от София, който не взе по-рано мерки срещу поведението на спортно-техническия щаб на „Марек“ и на техните футболисти, които не подбираха средства, за да спират неврокопчани. Арбитърът спести на няколко пъти заслужени картони на гостите, с което даде възможност на техни своеволия. Показа изключително слаб ръководство от негова страна и това на помощниците му, с което изнерви страстите и опорочи целиа климт  на срещата. Жертва на некомпетентността му стана Борислав Хазуров след изключително грубо влизане на противников състезател в краката му, останало „невидяно“ единствено от главния арбитър и колегите му. Нападателят на „Пирин“ бе заменен на почивката.

Иначе играчите от Гоце Делчев поведоха след хубав гол на Иван Спахиев в 37-та минута, който излезе зад гърба на защитата след пас от дълбочина на Атанас Спириев и прехвърли технично стража на дупничани Пламен Младенов.

В 55-та минута влезлият на полувремето Радослав Моллов напредна остро по фланга и прати топката в наказателното поле, къдет от близо Борислав Шабанов с глава я прати в противниковата врата за 2:0

65-та минута Радослав Анев открадна една топка и от 30 метра след негов страхотен шут топката влетя неспасяемо в горня ляв ъгъл на противниковата врата за 3:0.

73-та минута Мариян Ловков излезе зад гърба на защитата, преодоля вратаря, но ударът му намери лявата странична греда на вратата на „Марек“.

Край на мача!!! 3:0 за „Пирин“(Гоце Делчев)!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене