ХОРОСКОП ЗА 5 ЮНИ

ОВЕН
Мнозина ще проведат предварителни разговори по въпроси, отнасящи се до нови ангажименти. Трябва да бъдете много внимателни, за да не провалите възможностите си. Ще получите пари от работа днес. Сега или в най-скоро време ще имате ново любовно запознанство.

ТЕЛЕЦ
При Телците неделя е ден за придобивки. Мнозина изпитват финансови ограничения и ще имат контакти с хора, които упражняват финансова мощ с цел промяна на собствените си възможности. Работният ден за мнозина ще бъде приятен. Пазете се от измама и заблуди.

БЛИЗНАЦИ
В неделя повечето от Близнаците са потиснати и страдащи, като причините са от раздяла до професионални трудности. Не живейте с минали неприятности, а погледнете напред. Работещите с пари да бъдат изключително внимателни. Възможна е кражба или загубване на пари.

РАК
Неделя е труден ден и не е изключено да имате неприятности. Дневните показатели говорят за отпускане и грешки, които е много вероятно да допуснете. Сега вие сте емоционално нестабилни и именно това е проблемът, с който трябва да се справите. Денят е добър за контакти.

ЛЪВ
В неделя не съществува ограничение за постигане на успех. Шансът ви е особено изразителен за парични придобивки, за постижения в професионална сфера и деловите контакти, чрез които може да увеличите кръга на действията си. Ще получите съобщение за делови въпрос.

ДЕВА
Мнозина ще имат проблеми в работата си, които до момента остават неразрешими. Сега не опитвайте контакт с влиятелни хора. Такъв или няма да се осъществи, или няма да ви бъде обърнато достатъчно внимание. Денят е успешен за онези, които работят в сферата на недвижимите имоти.

ВЕЗНИ
За Везните неделя е особено успешна за личния живот и любовните контакти. Трябва да бъдете по-внимателни на работното си място, където е възможно да се появят неприятности, но за тях грешката ще бъде ваша, защото не оценявате правилно своите и на другите действия.

СКОРПИОН
Силно настроени сте на любовна вълна и ще бъде чудо, ако не постигнете желанието си. Денят се характеризира с успехи в работата ви, където ще бъдете зарадвани от важно известие. Сега в дома ви трайно се е настанило щастието и не бива да го нарушавате. Бъдете внимателни и дружелюбни.

СТРЕЛЕЦ
Най-малко може да се каже, че лошото настроение е патент на Стрелците, но днес започвате именно така деня. Явлението е временно и през деня напълно ще изчезне. Неделя е най-добрият ден за контакти – от делови до лични. Не прибързвайте и се съобразявайте със ситуацията.

КОЗИРОГ
Днес вие проявавате голяма грижа за личните си желания и страсти, отколкото за делата си. Имате много добър късмет и мнозина от вас ще го оползотворят във финансовите дела. Не по-зле стоят нещата в работата ви, макар че там имате проблеми. Днес няма да успеете да ги решите.

ВОДОЛЕЙ
Днес особено изразителен е успехът ви. Ще го почувствате като душевно щастие, въпреки че в сферата на живота си няма да изживеете нещо различно от други дни. Денят не ви дава приоритетни възможности за разрешаване на въпроси, зависещи от високопоставени хора, но е добър за контакти.

РИБИ
В неделя за вас е най-важно да поддържате равновесието и установената хармония в деловите си отношения. Домашните проблеми, които ви терзаят, ще намерят пълно разрешение днес. Не си правете сега капитални заключения. Ще сгрешите. Някои от вас ще получат важно известие.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене