Хороскоп за 30-ти април

ОВЕН
Непредвидени събития ще преобърнат плановете ви, ще предизвикат неприятности. Избягвайте словесни сблъсъци, въздържайте се от скандали. Вероятно проблемите засягат личния живот, но сте склонни да си създадете главоболия и на работното място. Четвъртък се характеризира и с финансови тревоги. Бъдете внимателни.

ТЕЛЕЦ
Днес денят може да ви изненада с проблеми, бъдете внимателни. Не взимайте прибързани решения, обстоятелствата са неизяснени. Необходима е изчерпателна осведоменост, преди да предприемете каквото и да било. Особено важно е по отношение на професионалните дела. Четвъртък ще ви върне към изоставен проект.

БЛИЗНАЦИ
Не са изключени неприятности днес, главното е да контролирате нервите си. Бъдете ведри и общителни, контактите ви сега са много благоприятни. Имате възможност да осъществите желана промяна във финансовите си дела. Четвъртък е хармоничен и благоприятен за семейни дела.

РАК
Четвъртък е много благоприятен за разрешаване на лични задачи. Ще ви зарадват финансови новини и желана промяна в съществуващата ситуация. Изпъкват изгодни условия за професионална реализация, въпреки че не сте предпазени от някои ядове днес.

ЛЪВ
Възможни са служебни ядове, но ако сте въздържани и се пазите от спорове и противоречия, неприятностите ви ще бъдат по-малки. Четвъртък се характеризира с финансови новини, не е изключено неочаквано получаване на пари. В службата не пренебрегвайте чуждото мнение и опит.

ДЕВА
Денят е напрегнат. Овладявайте темперамента си, избягвайте конфликти. Очевидно неприятностите са на професионална основа, но не са изключени ядове и със семейния партньор. Хубаво е да се организирате за обществени контакти, ще имате полза от сътрудничество с други хора. Ще имате съдействие в работата.

ВЕЗНИ
За мнозина денят се свързва с път. Някои ще се подготвят за заминаване, а други ще се завърнат вкъщи. В емоционално отношение денят не е от добрите, възможен е скандал с брачния партньор. Но имате финансов шанс и добри условия за професионална реализация. Ще бъдете сюрпризирани с пари. Ще получите признание в службата.

СКОРПИОН
Денят се характеризира със спънки и задръжки от лично естество. Възможно е любовни проблеми да повлияят зле върху изпълнението на професионалните задачи. Имате обаче изгодни предпоставки за парични придобивки и осъществяване на желани промени вкъщи. Денят обещава любов. За някои добра печалба. Любимият човек подкрепя амбициите ви.

СТРЕЛЕЦ
Изпъкват новости днес, засягат повече личния живот и любовта. Събитията се развиват във ваш интерес, ще се почувствате удовлетворени. Ще ви върви и в работата, но по отношение на пари са възможни главоболия. Ще се опитат да ви измамят. Въздържайте се спрямо конфликти. Пазете се от допускане на грешки с пари. Не давайте заеми.

КОЗИРОГ
Четвъртък е напрегнат ден и за мнозина фиксира парични проблеми. Внимавайте при преговори и сделки. Разчитайте на съдружници и приятели. Изясняват се важни обстоятелства от професионално и семейно естество. Хармонизирайте отношенията си с колегите. Ще бъдете облагодетелствани по някакъв начин. Благоприятен четвъртък – ще утвърдите позициите си. Днес се очертават и много ползотворни контакти и срещи с влиятелни хора.

ВОДОЛЕЙ
Денят фиксира промяна в съществуващите обстоятелства, която едва ли ще ви зарадва. Не сте предпазени от парични ядове, от неприятности вкъщи. Избягвайте конфликти. Денят е подходящ за срещи и контакти. Ще получите приятни новини. Имате изгодни възможности и за професионална реализация. Ще ви върви при подписването на договорни споразумения.

РИБИ
Четвъртък е много ползотворен за разрешаване на задачи от лично или семейно естество. За някои Риби работа с близка жена. Наблюдават се изгодни възможности в областта на финансите, не е изключен паричен сюрприз. В службата новости, но може да имате ядове. Ще разкрият някаква тайна, отнасяща се до професионалните ви дела. Бъдете по-отстъпчиви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене