Д-р Николай Карастоянов първи отишъл да търси сметка от Отвертката, после повикал на помощ баща си и брат си

заведение Колата

Д-р Николай Карастоянов, по-големият син на известния в Дупница стоматолог Владимир Карастоянов, първи е отишъл да търси сметка от заклания снощи гард на Братя Галеви Николай Радев-Отвертката.

Анестезиологът отишъл в заведение „Колата” да се разбере с Радев, като целта му била да го сплаши и да му забрани да прави опити да се свърже с дъщеря му-Владимира Карастоянова. Преди време Радев и Владимира имали връзка, но бащата бил решен да сложи точка на опитите на Радев за възобновяването на отношенията им.
При първоначалният словесен сблъсък между двамата Отвертката излязъл победител и подразненият Николай се обадил на баща си Владимир и по-малкия си брат Иван да дойдат в „Колата”. Така след няколко минути двамата се появяват в заведението, известно като сборен пункт на Братя Галеви и хората им, и започнало меле.
Това е част от картината, описана от свидетели на случилото се.
Както ви съобщихме, 27-годишният Николай Радев почина в Спешния център в Дупница снощи от тежка прободна рана в областта на корема.
Баща и синове Карастоянови са арестувани за 24 часа. Според наши източници, те самите също имат прорезни наранявания, получени при сбиването. Затова и една от версиите е, че фаталната рана на Отвертката е получена от счупена витрина.
В момента криминалисти извършват повторен оглед в заведението, станало арена на убийство. Районът е отцепен.

www.dennews.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене