Геодезист от Гоце Делчев отива на съд заради фалшифициране на Кадастъра и незаконно строителство върху общински път в Лещен!

Данни за фалшифициране на Кадастъра и незаконно строителство върху общински път излизат от проверка на къщи за гости в с. Лещен. Въпросните къщи са построени с европейски средства. Фактите са видими от ортофотоснимки, съпоставени с официалната Кадастрална карта, сочи проверка направена от Топ Преса. 

Всички тези къщи за гости функционират като места за настаняване – семейни хотели и в тях може да се направи резервация.

Вижда се, че в Кадастъра със Заповед РД-18-303/13.05.2019 г. (тринадесети май, две хиляди и деветнадесета година) са обозначени парцелите и тяхното предназначение. Нанесени са обаче само две сгради, и то не на реалните им места. Освен тях в хотелския комплекс са изградени още една къща, плюс две барбекюта и механа, като всичките те са обозначени с имената си и местоположението си върху кадастралната карта, но без скица.

Основен извършител на тази очевадна измама е геодезист от град Гоце Делчев с прякор „Тлъстия“. По случая има образувано досъдебно производство за изготвяне на документ с невярно съдържание и прилагането му пред надлежден орган на властта. Въпросният геодезист е известен с подобни имотни машинации и срещу него се очаква да има още дела. Същият парадира с връзките си с политика Цветан Цветанов, дори се е самообявил за негов общински координатор в град Гоце Делчев. Думите му обаче будят недоумение, след като от партия „Републиканци за България“ отрекоха тази информация.

Съпругата на въпросния геодезист пък парадира с позициите си в БСП, твърди, че ще става депутат, уволнена от местно училище и държавна агенция заради злоупотреби. В момента се изявява като „счетоводител“ който умее да „оправя“ ДДС.

ОЧАКВАЙТЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА СЕМЕЙНОТО ОПГ – САМО В ТОП ПРЕСА! 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене