Сдружение на млади хора, родени в Гоце Делчев, живеещи и работещи в столицата, организираха земляческа среща (Снимки)

„Гоцеделчевци“ са изпратиха покани до родените в град Гоце Делчев и региона и живеещи в София за среща в хотел Маринела (бивш Кемпински), зала „EFE“ от 19:00 ч. вечерта.
Сдружение „Гоцеделчевци“ започна своята дейност през ноември 2015 г.
Сред гостите бяха Венелин Урдев, който е председател на УС, Лора Пейчева, Александър Първанов, Стоян Петелов, Илиана Цирова, Анастасия Стойчева (Гелемерова), Мария Дечина, Мариана Тупарова, Митко Пелтеков. До началото на март тази година в него са се включили 40 членове. Сдружението има приета своя програма и комуникационна кампания. Активно в дейността им се е включил и Димитър Хаджиев, работещ от дълги години в министерството на външните работи.
„Земляческата среща няма да е единствената ни инициатива – каза за Венелин Урдев. Имаме много идеи и то свързани с Гоце Делчев. Готови сме и в най-скоро време ще направим пешеходни пътеки със стилизирана глава на зебра пред детските градини, така че на децата да им е приятно, забавно и полезно, когато пресичат пътното платно“.

Над 150 души присъстваха на земляческата среща, сред които кметът на Гоце Делчев, г – н Владимир Москов, председателят на ОбС Ангел Гераксиев, както и др. кметове от Гърменско и Хаджидимово.

На срещата присъстваше единствено човек на Топ Преса, който ни изпрати ексклузивни снимки от вечерта, на които сега Вие читателите ще можете да се насладите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене