Днес Гоце Делчев приема „Беласица“ и ЦСКА, очаква се стадионът да бъде пълен

Над 2000 души се очаква да пристигнат само от София, гласят последните новини, безплатен транспорт за феновете на „Беласица“

Той бе осигурен от местната община и ще бъде абсолютно безплатен. За този двубой се очаква сериозно полицейско присъствие, но и реванш от страна на някои футболисти пред собствената им публика след посредствената игра на някои от тях в мача срещу „Вихрен“(Сандански). Според информация от кухнята на клуба след двубоя е имало сериозен разговор с някои от футболистите, които разочароваха със своята игра.

За тази среша домакините не си правят излишни илюзии и знаят, че ще бъде трудно и не си правят илюзии, че след тежкия мач в сряда на ЦСКА срещу „Берое“, „червените“ ще погледнат лекомислено върху срещата, независимо от очакваните промени в техния състав. Момчетата на Христо Янев хвърлиха много сили за успеха с 2:0 в Стара Загора, а на 20 април им предстои реванш в София. Именно затова младият треньор ще даде почивка на голяма част от титулярите, за да ги запази за важния мач. Почивка ще получат Анатоли Господинов, Кирил Динчев, Милен Кикарин, капитанът Борис Галчев, Самир Аясс и Преслав Йорданов.

„Имаме 3-4 опитни играчи, а останалите са юноши. За тях ще е вълнуващо да се изправят срещу ЦСКА, макар и във „В“ група“, коментира бившият асистент в „Левски“ и настоящ наставник на „Беласица“ Ангел Славков. Надеждата му е петричани да изиграят най-силния си мач през настоящото първенство и да не позволят повторение на есенния двубой, когато загубиха с 0:8. Още от сега е ясно, че в предни позиции ще разчитат на Владимир Кабранов, Александър Якимов, Красимир Шапкаров да отбележат гол във вратата на ЦСКА.

Същевременно неврокопските фенове, освен че могат да избират кой от двата тима ще подкрепят, имат възможност да видят двама от футболистите местна гордост – Костадин Хазуров и Павел Головодов. Двамата на практика се завръщат да играят на градския стадион в Гоце Делчев, където започна тяхната спортна кариера в местния „Пирин“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене