„Пирин“(Гоце Делчев) с ново попълнение преди важния мач срещу „Чавдар“(Етрополе)

С това се похвалиха от ръководството на неврокопчани след привличането на нападателя Антонио Цанков

Играчът ще може да бъде на разположение на старши треньора Йордан Боздански, след като бе картотекиран в ЗС на БФС вчера преди обяд. Още същия ден ден той пристигна и в Гоце Делчев, където взе участие в следобедната тренировка на отбора.

Според биографията на 26-годишния футболист, той е нападател и започва кариерата си в мъжкия футбол с екипа на „Марица“(Пловдив). След това играе 3 години в „Локомотив“(София), а след това в пловдивския „Раковски“. За последно обличаше екипа на „Оборище“(Панагюрище), където обаче напусна през миналото първенство е бил на терена в 10 мача и има зад гърба си 417 игрови минути през първенство 2015/2016.

На него ще се разчита да даде допълнителна огнева мощ на отбора, която определено е нужна, имайки предвид, че за момента голмайстор на „Пирин“ е защитникът Георги Самокишев с 6 попадения. За момента се оказва проблем малкият брой отбелязани голове независимо от многото създадени голови положения.

Дали обаче Антонио Цанков ще излезе като титуляр и изобщо дали ще бъде взет в групата за срещата на гоцеделчевци срещу „Чавдар“(Етрополе) единствен думата ще има старши треньорът Йордан Боздански. Той ще има време да прецени неговото състояние и в днешната заключителна тренировка на тима днес.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене