СКАНДАЛНИ ДОКУМЕНТИ! Вижте как Минка Капитанова узаконява гетото „Кремиковци“ в Гърмен! Назрява ли ново напрежение?

1936342_217854711903978_8309032224252080335_n10288761_217854705237312_4289599596224520665_n

Току що в редакцията на Топ Преса постъпи сигнал от Сдружение „Бъдеще за община Гърмен“, подкрепен с документи, доказващи че кметицата Минка Капитанова заобикаля закона, търсейки начин да узакони категорично гетото „Кремиковци“ в района на общината. В сигнала до нас се казва следното: Ето как кметът на община Гърмен иска да реши проблема с циганското гето „Кремиковци“ – изготвяне на ПУП! Независимо от опитите това да се представи като нямащо отношение към проблема, то е опит да се заобиколи законът и да се предостави възможност за узаконяване на незаконно настанилите се цигани в частни или общински имоти. Това е драстично разминаване с интереса на жителите на общината и поредният опит да се избегне прилагането на закона с еднаква тежест към всеки гражданин.
Така ли, г-жо Капитанова, се спазва върховенството на закона? Така ли се полагат грижи и се стопанисва общинската собственост – чрез предоставяне на най-перспективното място в общината за развитието на туризъм и съответно увеличаване на приходите, на група лица, пребиваващи незаконно, не допринасящи с нищо и само ощетяващи останалите жители? Няма ли в цялата община достатъчно частни или общински имоти, които да са приемливи за задоволяване на „жилищните нужди на населението“?
Какво друго предприе общинската администрация, за да изпълни собствените си заповеди за премахване на незаконни постройки? Не трябва ли първо да се приложи законът и решенията, които от 5 години са установили незаконността на постройките, а търсите всякакви начини това да не се случи?

Сега чакаме отговор и по този въпрос, госпожице Капитанова. Палете колата и довечера пак при Цветков. Утре подайТе жалба в прокуратурата срещу Топ Преса и Сдружение „Бъдеще за община Гърмен“, че ви развалихме уикенда! сега с тези документи някой изнудва ли ви? милене, самосезирай се!!! народе, събуди се!!! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене