Айс в „Открити карти“ със Силвия Домозетска по Радио Благоевград

(Продължение от миналия брой)

Тук откриваме и приятелството, между нашите две медии, защото Радио Благоевград има своите защитени социални обществено значими каузи. Определено мога да кажа, че намирам симпатията на Топ Преса към нашето радио, защото винаги отразявате нещата, които правим ние. Ти беше човекът, които каза: Искам да правим заедно кампании с които да сме полезни на хората, на хора в неравностойно положение, деца, възрастни или хора имащи някаква нужда. И така сега предстои да направим една съвместна кампания един благотворителен проект. Радио Благоевград и Топ Преса, но за това нашите слушатели и вашите читатели ще разберат, когато му дойде времето.

Elisaveta-Kamenichka-IceСега предлагам да се върнем към твоята музика и да чуем твоята песен “Айс Айс Бейби”, която е и най-топ, на върха. Кажи нещо за тази песен?
– “Айс Айс Бейби” е правена по идея на оригинала на Ванила Айс. Текста, които сега ще прозвучи е писан 1995 год. Песента оглави всички класации за българска музика. Сега, като я слушам ми звучи малко глуповато. Но песента беше химн на тийнейджърите в Югозапада.

“Айс Айс Бейби” на Методи Байрактарски – Айс, хубаво звучи тази песен, страхотен ритъм, харесва ми…
– Страхотен ритъм, защото не е мои., то си е крадено от Ванила Айс ;)) Леко пооткрадната, побългарена и малко глуповата ми се струва сега, след толкова много години. Сега, като я слушам ми е малко странно все една аз не участвам, нали г-н Байрактарски не пее “Айс Айс Бейби”.

По това време си бил на върха на славата, познавали са те всички, имал си възможността да се познаваш с популярни хора от медиите. Какво всъщност дава известността? Какво дава славата и как успя да преодолееш негативните черти, които идват в човека като се домогне до популярността. Защото сега откривам в теб един много земен човек, много работлив човек с много хъс, а не разглезен от славата и известното.
– Може би е така, защото минаха много години, не вярвам в онези години да съм бил много земен, защото тогава и аз си мислех, че всичко, което хвърчи, се яде. Знаеш какво е да си млад, да имаш пари да те харесват момичетата, да те познават навсякъде и това да не ти повлияе на психиката. Опазих се от наркотиците, много мои познати се погубиха от това. Аз и трева не съм пушил, което си е срам за един рапър :)) Радвам се, че успях да остана добър човек. Винаги съм готов да помогна на всеки, които има нужда, което понякога си има и своите негативи. Славата не ми е донесла кои знае колко много. Хубавото бяха лесните пари, пътуванията и хубавите момичета. Но славата ми донесе и много омраза от страна на момчетата, защото техните гаджета ме харесваха. Имаше мои плакати навсякъде. Ходейки по дискотеките, хората знаеха кой съм. Правеха ми голям кръг, за да танцувам. През 1994 год. На излизане от дискотеката ма нападнаха 15 момчета и ме пребиха. Та след този случай мутрите ми помогнаха. Защото, аз и групата ми носехме техни тениски с логото на фирмите им и никой не смееше да ни закача. Така, че славата е един момент от моя живот. Славата идва и си отива и аз се радвам, че съм минал през това и сега мога да си дам сметка какво ми е дала и какво ми е взела славата. За сметка на това сега благодарение на г-н Стаменов и Топ Преса, аз получавам, освен заплата с която храня семейството си, получавам и едно удовлетворение че работя една хубава работа и гордо мога да кажа: “Аз съм Топ Преса”! Знаеш, че е голяма рядкост в България някой да си обича работата. Аз и ти сме хора, които сме попаднали на мястото си ;))

Сега ще разберем кои женски имена си татуирал върху себе си. Много ми стана приятно и интересно, като разбрах всъщност едно от тях е майка ти.
– Майка ми е човек, който… като оставим това, че ми е дала живот. Винаги е била, ето сега говоря ти за нея и лицето ми настръхва и ще се разрева. Тя е един страхотен човек. Винаги е била до мен в хубави и в лоши моменти. През всичките години ми е била продуцентка, не само че плащаше записите, но и вярваше в мен. Така, че да си татуирам името на майка си е най-малкото, което мога да направя за нея. Тази татуировка си я направих миналата година за 8-ми март. Тя много си го уважава този празник и това ѝ беше голяма изненада. При което знаеш как става, разплака се прегърна ме и така… Племенницата ми също се казва Таня… Другото име е на съпругата ми Елена. С нея заедно си ги направихме за петата годишнина от сватбата ни и има и сърчице. На нея пише “Методи” на мен “Елена”.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Ice-Tattoo

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене