Бивш футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) донесе победата на „Миньор“(Перник)

Даниел Гогов отбеляза единственото попадение за минималния успех с 1:0 на перничани срещу аутсайдера в групата „Балкан(Варвара)

Мачът започна повече от добре за „чуковете“, които поведоха още от съблекалнята с ранен гол още във 2-та мин. Тогава Томислав Павлов изведе в чиста позиция Даниел Гогов, който шутира покрай вратаря Милен Петракиев и прати топката в мрежата. След това перничани продължиха да са по-активния отбор и имаха няколко възможности, но без да стигнат до покачване на резултата не можаха да достигнат. През второто „Миньор“ бе отново по-инициативния тим, но така и не успяха да се разпишат още веднъж в противниковата врата, въпреки че създадоха куп голови положения пред вратата на „Балкан“(Варвара). Със своите пропуски пред вратата на съперника се отличиха Стефанов, Павлов и Николов.

Само след няколко дни – в края на седмицата в следващия кръг Даниел Гогов ще се изправи заедно със съотборниците си от „Миньор“ срещу бившите си съекипници от „Пирин“(Гоце Делчев) на своя „Стадион на мира“ в Перник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене