Ванга предсказала, че след падането на Сирия по света ще се разпространи Бялото братство

Ще дойде ден и всички религии ще изчезнат, а след това ще дойде ново учение от Русия, което ще започне да се разпространява по целия свят. Това е предсказала българската гадателка Вангелия Гущерова, позната като баба Ванга – една от най-авторитетните ясновидки на миналия век.По думите й то ще преобърне по радикален начин живота на хората. Но това ще се случи чак след падането на Сирия, пише bloknot.ru.

„Съществува древно индийско учение – учението на Бялото братство”, предсказала Ванга.

„То ще се разпространи по целия свят. За него ще напишат нови книги и те ще се четат по цялата Земя. Това ще бъде Огнена Библия. Ще дойде ден и всички религии ще изчезнат. Ще остане само учението на Бялото братство. То ще покрие земята с бял цвят и благодарение на него хората ще се спасят. Новото учение ще дойде от Русия. Тя първа ще се очисти. Бялото братство ще се разпространи в Русия, след което ще започне да шества по света.

„Питат ме: скоро ли ще дойде това време? Не, няма да е скоро. Още Сирия не е паднала”, казвала Ванга.

Под Бяло братство се има предвид съвършено неизвестната тоталитарна секта под ръководството на Мария Дева Христос.

Съществува достатъчно разпространена теория, че Русия е прародина на арийците. Според легендите, през VI век преди новата ера водач на име Рам, живеещ някъде между Урал и Валдай, събрал войска от арийци. Те се движели на север и се разселили по цяла Европа. В Южен Урал те са създали Аркаим, Синташта и Страна на градовете.

Преди около 4 000 години заради природни катаклизми основната част от ариите напуснали европейските територии, преселвайки се в Индия и Иран. Именно те са станали предците на съвременните индуси. Вероятно част от тях притежавали свръхестествени способности.

В древните източници се казва, че Рам е основал царство, което било управлявано не само от царе и жреци, но и от богове. Руският писател-фантаст Владимир Щербаков твърди, че в Русия могат да се търсят немалко следи от присъствието на древни скандинавски богове – аси. Например – външната и вътрешната архитектура на самия Кремъл напомнят описанията на легендарния Асгард – градът на боговете от скандинавските саги.

Любопитно е, че предсказанията на Ванга се преплитат с пророчествата на православните светии. Така Свети Феофан Полтавски предрича, че ще се случи нещо, което никой не очаква. „Русия ще възкръсне от мъртвите и целия свят ще се удиви. Православието в нея ще се възроди и ще възтържествува. Но това православие, което е било по-рано, вече няма да го има. Самият Бог ще постави силен цар на престола”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене