Преглед на местния печат

„Вяра“

Накълцаха гумите на служебния джип на ВиК шефа Тодор Гикински в Сандански, щетите за 700 лв. полицията работи и по версията „ревнив съпруг”

ВиК шефът на Сандански Тодор Гикински осъмна с нарязани гуми на служебния си автомобил „Тойота”. Неизвестно засега лице наряза с нож три от гумите на джипа, като стойността на нанесените щети възлиза на около 700 лв.

 

ОбС-Самоков смъкна от 43 500 лв. на 30 450 лв. цената на златен имот в с. Говедарци по настояване на кмета на Самоков Вл. Георгиев

Цената на златен имот в курортното самоковско село Говедарци бе свалена от 43 500 лв. на 30 450 лв. (-34,68 лв.) кв.м. без ДДС по настояване на кмета на Самоков Владимир Георгиев от общинските съветници. Единствен лидерът на ГЕРБ Валентин Милушев се осмели да вдигне скандал на марионетното мнозинство съветници, дирижирано от кметската управа.

 

Цв. Цветанов: Бобошево и Кочериново са слабите звена на ГЕРБ, кандидатурата на Румен Янакиев беше „12 без 5”, съдбата им е в ръцете на Калфин

Общинските лидери на ГЕРБ-Кочериново Румен Янакиев и на Бобошево Гергана Виделова са слабите звена на партията в Кюстендилска област, заяви зам.-председателят Цветан Цветанов на посещение в Кюстендил. Той останал разочарован от слабите изборни резултата в двете общини.

 

Нашествие на кози в Кюстендил! Обрулиха тревата пред Първановия хотел, Тихомир Йорданов: Градът ни заприлича на обор

Централната градска част на Кюстендил се превърна в пасище, сигнализираха кюстендилци на редакционните телефони на в. „Вяра”. Животните бяха забелязани да пасат на воля в района на петнадесететажните блокове до река Банщица, преминаваща между булевардите „Дондуков” и „Георги Сава Раковски“ в близост до луксозния хотел на фамилията на президента Георги Първанов.

 

Школският шеф Никола Джингаров пое ГЕРБ-Гоце Делчев след оставката на депутата Георги Андонов, партията отчете драстичен спад на гласове 

Депутатът от ГЕРБ в Гоце Делчев и общински председател на партията в града Георги Андонов хвърли оставка. Това се случи по време на среща с актива на партията в присъствието на зам.-председателя Цветан Цветанов, общински съветници и представители на съсловните организации. „Няма драма. Човек не бива да се вманиачава в ръководните постове, смяната е нещо положително”, лаконично коментира пред репортер на в. „Вяра” Георги Андонов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене