ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД ТОП ПРЕСА! Стоянка Мутафова: Винаги идвам с удоволствие в Благоевград, защото си спомням моето детство!

Стоянка Мутафова пристигна в Благоевград, по покана и благодарение на Георги Иванов – Импресарио – Иванов Мюзик. Топ Преса благодари на г-н Иванов, че избра точно нашата медия за партньор, който да отрази това невероятно събитие. Имахме, честта и привилегията да сме единствената медия направила интервю със Стоянка Мутафова. В залата беше забранено снимането с професионални фотоапарати и камери, поради тази причина не бяха акредитирани журналисти. Охраната на Георги Иванов – Импресарио – Иванов Мюзик следеше стриктно дали се спазва изискването. Импресариото лично покани желаещите да вземат автограф от Госпожа „Стихийно бедствие”, зад колисите.

Там бе и председателят на Движение „Ние – жените” в Благоевград – Здравка Чимева с част от членовете на женската организация.

ChimevaТя подари на Стоянка Мутафова шампанско Остерайх Голд, с алкохол 9,5% съдържащо 23 каратови златни частици, с фин плодов аромат. Подаръка бе поднесен в златиста картонена кутия, имитация на кюлче злато. Бонбониера и поздравителен адрес от Движение „Ние – жените”. Въпреки умората, след представлението така както беше обещал импресарио Иванов, Топ Преса бе единствената медия, допусната да направи кратко видео интервю с най-обичаната българска актриса.

Стоянка Мутафова, единствено пред Топ Преса

stoianka-mutafovaКак се чувствате в Благоевград?
– Много добре се чувствам, защото от дете го познавам този град… Още от както се казваше Ески Джумая. Имахме тук много близък човек, д-р Райнов се казваше на баща ми приятел и много често баща ми ме водеше на гости при него. Имаше един много голям чифлик и кабриолет. С този кабриолет ни развеждаше из целия си чифлик. Имам такива хубави спомени… Той пътуваше много в чужбина, този д-р Райнов и ми носеше разкошни подаръци. Та много обичам да идвам тука и винаги идвам с удоволствие в Благоевград, защото си спомням моето детство. Пък и сега гледам какъв хубав град е станал, как се е разраснал и университети имате и всичко, да се живи и здрави.

Радва ли ви това, че залите винаги са пълни?
– Ааа, да. Естествено, ако не е така… Това ми дава самочувствие. На всеки артист, който излиза на сцената се радва на пълен салон.

Как си обяснявате тази любовта на хората, видяхме и много малки деца, които се редяха за автографи?
– Да, те бяха много милички… С удоволствие им пиша на тях малко повече от подпис, както на другите, защото са много… Но понеже, аз много обичам децата и много им се радвах на тези дечица. Защото те така или иначе виждам, че са разбрали все пак за какво става дума. И са гледали много разумно и са възприели нещата точно както трябва.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене