Георги Иванов от Импресарио – Иванов Мюзик: Ще има още изненади!

IvanovГ-н Иванов, срещаме се с вас минути след този невероятен спектакъл с участието на най–обичаната българска актриса, великата Стоянка Мутафова. Залата беше пълна, имаше и много правостоящи места. Имаше и много деца в залата, билетите бяха продадени много по- рано. Как се чувствате, като организатор на това?
– Единственото, което мога да кажа е, че съм щастлив от факта, че се получи един грандиозен спектакъл. Хората бяха много доволни. Залата беше претъпкана. Имаше много млади хора, да отбележа, което е много радващо за нашият град. Това означава, че младите хора се интересуват от изкуство. Интересуват се от това, което се случва в града. Какви събития има и ги посещават най-вече, което ме радва. Стоянка е един невероятен човек, който отново доказа, пред публиката, че когато и да дойде залата винаги ще бъде пълна. Тя може би е най-добрата и най-великата актриса на България и ще остане в българската история към настоящ момент.

Планирате ли нови събития, разбрах, че замисляте всеки месец в Благоевград да гостуват едни от най-обичаните артисти на България?
– Да, имаме такива планове и искаме да се превърне в традиция да се правят по чести изяви на изявени артисти изпълнители, включително и известни поп и естрадни изпълнители. Но това ще го оставим, като изненада за в бъдеще. През март ще има едно голямо мероприятие, но това за сега ще остане в тайна. Аз се надявам, че Топ Преса ще бъде първият източник, който ще съобщи за бъдещото мероприятие. Топ Преса, нашият медиен партньор и хората с които работя, за което съм ви много благодарен.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене