Лоша новина за „Пирин“(Гоце Делчев)! Отпадна възможността от завръщане на Иван Спахиев в състава

Опитният защитник педочете друг тим в югозападната „В“ група – „Струмска слава“ пред възможността да се завърне у дома, независимо от слуховете за нов период в кариерата му за неврокопчани

Бранителят направи това, след като игра за радомирци в първия мач на тима срещу ЦСКА на ст. „Бъларска армия“. Случаят отхвърля всякаква възможност той да облече фланелката на друг тим поне до края на сезона заради разпоредбите на БФС, УЕФА и ФИФА. Според тях един футболист може да играе само за 2 отбора през една състезателна година, а за него воденият от Дладимир Димитов е именно втори, след като по-рано през първенството бе именно в „Пирин“(Гоце Делчев). Там той бе един от онези 7 играчи, които отказаха да играят за тима срещу „Ботев“(Ихтиман) и впоследствие бяха изгонени от тогавашното ръководство. Впоследствие се появиха редица инсинуации, че двете страни са се помирили, но в крайна сметка се оказа, че нито една от двете не пожела да помръдне от позициите си и да направи компромис като първа стъпка.

През тази зима се заговори за неговото завръщане след избора на новия УС, но впоследствие настъпилия застой и драмите около клуба, който бе на косъм от зариване. Тогава дойде предложението от „Струмска слава“, където Иван Сахиев игра преди време. Сед това се разбра, че неврокопчани няма да бъдат закрити и лично, според информация на нашата медия новият шеф на УС Иван Близнаков заедно с члена на ръководсното тяло са отправили предложение към защитника, скоро ще навърши 36 години. Последвал и повторен разговор и е получил време за разговор, но в крайна сметка бившият футболист на „Миньор“(Перник), „Бероев“(Стара загора) и Банско даде своя окончателен ответ с участието си в мача с ЦСКА. Сега за ръководството продължава да стои на дневен ред търсенето на нови попълнения, които е видя от първия двубой със „Сливнишки герой“, че са твърде належащи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене