Димитър Макриев със сериозен интерес от страна на кипърските грандове

Неврокопчанинът, който в началото на сезона премина в тамошния „Неа Саламина“ привлече вниманието на „Аполон“(Лимасол) и безспорният номер едно по спечелени шампионски титли „Омония“(Никозия), които са най-настоятелни

За това обявиха медиите в островната държава, според които вече въпросните отбори са влезли в контакт с ръководството на настоящия му тим.

Причина за случващото се около играча е отличният сезон, който прави до момента, след като отбеляза 14 гола за „Неа Саламина“ и има основно влияние за това клубът да е шести в класирането на Кипър. Това от своя страна дава възможност за класиране във финалния плейоф и атакуване на местата, даващи право на участие в евротурнирите.

Пак според медиите на Острова на Афродита мераклиите за подписа му могат да станат и повече, след като и от тамошния АЕК (Ларнака) също дали индикации, че се интересуват от българина. От настоящия първи в тамошния шампионат АПОЕЛ (Никозия) също се ослушвали за правата му и за възможността да го съберат с бившия му съотборник Живко Миланов, който също от скоро е в Кипър.

В същото време обаче най-настоятелни си остават от „Аполон“ и „Омония“, които подготвят конкретни оферти за закупуването му. Общото между всички тях е обаче, че те се опитват да изтъргуват услугите на Димитър Макриев за по-ниска цена от исканата от настоящия му отбор, позовавайки се на 32-те му години, които според тях е напреднала футболна възраст. Независимо от опитите за хитруване обаче от „Неа Саламина“ не били склонни да се разделят с топреализатора си лесно и да се поддадат на изнудване. От там дори са подготвили нов договор за нападателя с още по-добри условия от сегашните и това също може да се окаже опция за него.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене