Скандално!!! Небезизвестният Георги Бачев избухна срещу журналист!

Повод за реакцията на спортния директор и треньор на „Локомотив“(Мездра) изригна след въпрос, дали не се е върнал в Мездра заради черно тото, зададен от журналист на bTV

Темата бе засегната след контролата между водения от благоевградчанина отбор и „Миньо“(Перник), завършил 1:1.По време на дежурните въпроси и отговори след срещата между резонните дали е доволен, дали не е доволен и каво предстои Георги Бачев бе обстрелян и с питане: „Според много хора се връщате заради черното тото, вашето мнение…“. Това бе контраатакувано подобаващо от бившия левскар, който тотално отряза по-нататъшно продължение на разговора: „Приключваме разговора. Направете си сметка колко пари съм дал за футбола и какво съм направил. Такива псевдожурналисти като вас, готови за 100 лева всичко да напишат… Не ме занимавайте с глупости, правете си предаванията там и ме оставете. Трябва да се уважават хората, които дават парите си за българския футбол. Вижте колко пари съм дал през последната година в Мездра и колко пари са нужни за издръжка на един клуб от „А“ група“, разяри се Бачев.

Както е известно преди години името на бившия футболист на Левски бе замесено в скандали с черно тото. Това се случи при предния престой на Бачев в Мездра, след който клубът стана нарицателно за уредени двубои.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене