Банско победи „Вихрен“(Сандански) и показа, че влиза в ритъм

Тимът от зимния ни курорт направи втора победа от 3 мача с внушителен резултат, този път би с 3:1

Хората на наставника Иван Атанасов се разправиха с третодивизионния си съперник и показаха, че са си взели бележа от първия мач, когато наставникът им не спести критиките си срещу тях и бяха безпощадни. Те поеха развоя на събитията на терена още от първата минута и независимо от направените смени останаха отбора, който диктува развоя на събитията на терена.

Попаденията паднаха през втората част на двубоя. Головете за отбора на домакините реализира показващият отлична форма от Нова година насам Краси Илиев, който откри след изпълнение на пряк свободен удар, Георги Фикиин добави още едно, а юношата на клуба Ивайло Цуревстана автор на третия гол. За младока имаше повод да почерпи, след като това бе първо попадение на неговата сметка с екипа на мъжкия тим, макар и в приятелски двубой.

„Доволен съм от това как се подготвяме и как върви като цяло предсезонният период. Важното е да се подготвим максимално добре до старта на шампионата и това минава през изпълнение на нашата програма, което за момента върви по план,“ каза изпълнителният директор на клуба от Банско – Йордан Баряков.

Той потвърди още, че следващата контрола на тима ще се състои на фиксираната дата – 6.02, а няма да бъде променяна, както се заговори. Тя е срещу съседите от „Пирин“(Разлог) и ще се играе на изкуствения терен в Годлево.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене