Халил Гущеров оглави ДФ „Земеделие” в Благоевград на мястото на уволнения Георги Качев

Халил Гущеров от ДПС е назначен за временно изпълняващ длъжността шеф на ДФ „Земеделие” в Благоевград до назначаване на конкурс, пише вестник „Вяра” в днешния си брой. В момента върви процедура по подаване на документи от страна на желаещите да седнат на директорския стол.

Халил Гущеров е дългогодишен служител в ДФ „Земеделие”, като преди да бъде сложен на поста временно изпълняващ шеф е бил началник на отдел в службата. Източници разкриват, че той е добър специалист в своята област и работохолик. Справя се добре в работата си и не е имал пропуски. Затова и съвсем логично е бил посочен от изпълнителния директор на ДФ „Земеделие” Румен Порожанов, който вчера неочаквано посети Благоевград и се срещна с хората от службата. 

Припомняме, че преди дни директорът на областната дирекция Държавен фонд „Земеделие“ в Благоевград Георги Качев бе уволнен. Заедно с него постовете си напуснаха и началникът на отдел ПСМП-Благоевград Огнян Китов и експертът Красимир Динчев. Ден след освобождаването на директорския пост на Качев бе запален и джипът му.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене