Къде е моралът? Бившият директор на фонд „Тютюн“ в Гоце Делчев и настоящ общински съветник в община Гърмен, Исмет Узунов, развърта и лъже свои поръчители заради скрит дълг от 15 631 лв.

Кирил ГОСПОДИНОВ

Общинския съветник от с. Дебрен, Ис­мет Узунов, има дълг от 15 631 лв, като всеки, който знае за това, мъл­чи. Това разкриха пред вестник „Гра­дът“ наши читатели, които недоумяват, че толкова време дългът си стои.

Ето какво заявиха те пред наш репортер: „Мисля си, че човек, общински съветник, не му пречи да има някол­ко дълга, но по принцип лошо става, когато той не си ги обслужва. Именно такъв пример е общинския съветник Исмет Узунов. По случая ще кажа, че на приятелски начала, мой познат му става добровол­но поръчител на господина. Това става през 2008 година. През 2009, получава покана в едно с другите поръчители да плащат този кредит. В периода 2010 – 2014 година получава запор на заплатата си. След­ва споразумение или частич­но плащане на длъжника към банката. Запорът е вдигнат и сега отново този човек взима трудовото си възнаграждение.

ЗАЩО НЕ ТЪРСЯТ ОТ НЕГО ОТГОВОРНОСТ, ПИТАМ АЗ?

Все пак, тайно се надявам, че всичко ще свърши ОК“.

Ние от вестник „Градът“ обещаваме, че ще разнищим случая до последно и ще се опитаме да направим така, че правдата да възтържествува, както винаги сме правили!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене