44-годишен санданчанин в банда за грабежи, нападнали с нож и ограбили 24-годишна от Сливница

Служители на РУ – Сливница разкриха извършителите на грабеж. Разследването по случая започнало на 6 януари вечерта след постъпил сигнал от 24-годишна жена от Сливница. Тя обяснила, че малко след 20.00 часа, била нападната от трима непознати на ул. „Цар Симеон Велики“.

След като я заплашили с нож, те й отнели насила дамската чанта, в която носела 400 лева, лични документи и други принадлежности. По случая било образувано досъдебно производство по чл. 198 от НК и уведомена Районна прокуратура – Сливница. В резултат на упорита работа и проведени множество оперативно-издирвателни действия криминалистите разкрили и задържали авторите на престъпното деяние – В. С. /29 г. / и С. Г. /19 г. / от Сливница и П. Д. /44 г. / от Сандански, всичките криминално проявени и осъждани.

С прокурорско постановление вчера тримата са привлечени в качеството на обвиняеми за извършено престъпление по чл. 198 от НК и наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Работата по пълното документиране на случая продължава.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене