Издирват 46-г. компютърен спец от Петрич, в неизвестност от събота

46-годишен компютърен специалист в петричка фирма е в неизвестност от събота. Разтревожени, неговите колеги и велосипедисти от клуб „Велоекстрийм”, с които заедно ходи на велопоходи, вчера няколко часа го търсили в различни направления в планина Огражден. Търсенията не са дали резултат.

Служителят, който се казва Владимир и е от Велико Търново, в събота около 17 ч. натоварил спален чувал и фотоапаратурата си, качил се на своя миниван „Фолксваген” и казал на познати, че отива в планината Огражден да прави нощни снимки на Петрич и природата около него. Телефонът му работел още няколко часа, след което връзката с него била прекъсната.

Оттогава Владимир не се е свързал със свои близки или познати, нито пък някой го е виждал. Единствената слаба следа, която получили вчера търсещите го негови колеги, е, че е бил видян в района на високопланинската хижа „Махмутица” в Огражден планина.

Вчера е подаден сигнал в полицията за изчезването на 46-г. мъж, който живее в Петрич на квартира от около 15 г. Той е висок, едър, с брада и мустаци и дълга коса на опашка.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене