Полицията ще кумува: Вдигнаха на крак ченгетата от Петрич до Благоевград по сигнал за отвличане на 15-годишна, тя открита при любимия в леглото

Второ управление на МВР в Благоевград ще кумува на ромска сватба, решението бе взето единодушно след като цяла нощ снощи, заедно с родата издирваха 15-годишна мома от ромския квартал на Петрич. Бащата на девойката вдигнал на крак ченгетата със страховит сигнал, че дъщеря му е отвлечена от група непознати мъже, научи struma.com.

Екипи от Петрич до Благоевград търсеха похитителя, а се оказа, че той е благоевградски „Ромео“, влюбен в петричанката. Вчера около 20 часа качил момичето в колата, заедно с приятели и си я довел у дома. Легнали си, свършили работа, когато на вратата се показали „бъдещите кумове“ в униформа. Девойката била категорична, че не е отвлечена, а сама си тръгнала с момчето.

„Ще има сватба“, казал младоженецът и поканил цялото второ управление на МВР в Благоевград, като компенсация за безсънната им вечер. Нищо, че девойката е на 15, те в Петрич се развиват бързо. Само преди дни ви съобщихме, че с първа рожба се сдоби 14 годишна от същия квартал.

П. Петрова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене