Инцидент при прокарването на водопровод в санданско село! Бетонов бордюр падна върху кмета на с. Пирин Г. Влахов (ОБНОВЕНО)

Кметът на санданското село Пирин Георги Влахов пострада при инцидент по време на прокарване на питеен водопровод в селото, той е с охлузвания и отоци на долните крайници.

Инцидентът е станал завчера малко след 14.00 ч. Селският управник е участвал активно в полагането на водопровода и върху него е паднал огромен бетонов бордюр. В първия момент присъстващите изпаднали в шок, след като бетонът паднал върху Георги Влахов. Десетки жители на селото, които участвали доброволно в полагането на новия водопровод, се включили в спасителната акция и извадили постралия кмет.

„Никой не е застрашен от инциденти. Успяхме да окажем първа помощ на кмета. В първия момент се изплашихме, но след като го извадихме изпод бетона, установихме, че няма сериозни увреждания. Има охлузвания и отоци, но важното е, че няма нищо счупено”, разказа приятел на пострадалия кмет.

След инцидента, станал в навечерието на 13 декември, жителите на селото прекратили полагането на водопровода за друга дата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене