ХОРОСКОП ЗА 14 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН
Понеделник се характеризира с изгодни възможности в материалната сфера и за мнозина ще донесе придобивки. Денят е много благоприятен за пътуващите по професионални дела. Въобще в професионално отношение ще се радвате на реализация. Днес отношенията с брачния ви партньор са доста изострени.

ТЕЛЕЦ
Започвате седмицата с благоприятни условия за постигане на делови напредък. Понеделник е много подходящ за нови начинания и проекти. Ще пожънете успех и в любовта, стига да ви интересуват подобни дела днес. Днес можете да се възползвате от паричната помощ на приятел. Приятни и полезни контакти.

БЛИЗНАЦИ
Понеделник идва с много задачи, но и с приятни новости. Имате добри възможности да уредите парични дела, контактите в обществото са особено ползотворни и със специално значение за мнозина. Мнозина от вас са пред завършване на някаква работа и нетърпеливо ще се стремят към финала.

РАК
За Раците първият работен ден от тази седмица е хубав за домашни и лични дела. По отношение на служебната заетост обаче не е изключено да се сблъскате с неприятности. Става дума за измама от колега, която може да причини прекратяване на отношенията. Ще се справите с изпълнението на спешна задача.

ЛЪВ
Хубав ден за оформяне на документация и парични дела. За мнозина съществено значение има и едно пътуване. По отношение на професионалната работа се изисква особена предпазливост към допускане на грешки. Понеделник е особено важен за бизнесмените, възможно е да ви предложат инвестиция в определена дейност.

ДЕВА
Липсата на информация по интересуващи ви проблеми ще предизвика известно объркване у вас днес. Опитите да си я набавите най-често няма да дадат задоволителен резултат. За мнозина денят се свързва с предстоящо далечно пътуване, а за други – перспективи за брак. Ще ви радват придобивки – материални и емоционални.

ВЕЗНИ
Много от Везните днес ще бъдат подозрителни към заобикалящите ги в службата, а някои ще прехвърлят подозренията си и към приятелите. Възможно е на работното място да преживеете разочарование поради неетичното отношение към вас. Денят ще бъде изпълнен с изненади – и приятни, и неприятни.

СКОРПИОН
Понеделник е много благоприятен за професионална изява и реализация. Енергичните действия и активността ви ще дадат желаните резултати. Очаквайте материални придобивки и симпатии от влиятелен мъж. Действайте според плановете си, без да се ползвате от съвети, които някой ще се опитва настойчиво да ви натрапва.

СТРЕЛЕЦ
Изглежда предчувствията ви за скучен и безплоден ден няма да се потвърдят. Наблегнете на контактите, сега те са особено ползотворни за работата ви. Освен това ще удовлетворят и емоционалните ви потребности. Лесно и бързо ще се разсее пониженото настроение, с което ще започнете деня си. Някои от вас ще посрещат гости в дома си. Ще се отдадете на спомени и с носталгия ще си спомняте за тях. Приемете предложението за помощ от приятели.

КОЗИРОГ
Денят е успешен, но се пазете от допускане на грешки. Бъдете внимателни по отношение на пари. Иначе имате прекрасни възможности да хармонизирате семейните отношения, да постигнете желаната професионална реализация. Бизнесмените между вас са събудили любопитството на съдружниците си. Пазете се от грешки, не влизайте в интриги, защото ще си навлечете гневни упреци.

ВОДОЛЕЙ
За вас не остава нищо друго освен да работите мобилизирано, за да ускорите успешния завършек на делата си. От това никой не може да ви възпре. Сполуката е валидна още днес в сферата на заниманията ви. Във финансовите дела трябва да действате внимателно и да защитавате интересите си. Ще имате придобивки от тази дейност, но пазете информацията си. Някой ще направи опит да открадне данни, свързани с бизнеса ви.

РИБИ
Започвате доста енергично днес, но денят е натоварен с работа. Ще се справите със задачите си, още повече че ще имате подкрепа. За мнозина се явяват протекции от влиятелен мъж. Стойте твърдо на позициите си и освен че ще спечелите, няма да позволите да проявят некоректност и амбиции. Самите вие трябва да се амбицирате за успешно завършване на започнат проект, въпреки че неговото изпълнение върви трудно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене