Цвети Стоянова на бенефиса на ансамбъла

Гимнастичката Цветелина Стоянова, чиято трагедия вълнува цяла България това лято, ще вземе участие в бенефиса на ансамбъла ни на 17 ноември в зала „Арена Армеец“ в София

Това обяви президентът на БФХГ Илиана Раева на официалната пресконференция преди очакваното с огромен интерес събитие.

В шоуто няма да има външни участници, а акцентът ще е изцяло върху 8-те момичета, които са играли в ансамбъла през годините. Гимнастическият килим ще бъде заменен от огромен екран, върху който ще бъдат разказани личните истории на всяка една от тях, разкри продуцентът на спектакъла Калоян Лалев.

Зрителите ще видят всички емблематични съчетания на грациите, поднесени по нестандартен начин. За целта всички момичета на Ина Ананиева отново тренират, за да зарадват феновете си с последни изпълнения. На терена ще излязат и отказалите се след Лондон 2012 Катрин Велкова и Елена Тодорова. За последната предизвикателството е огромно, тъй като преди 6 месеца тя стана майка на момиченце. „Не бях напълняла много, така че бързо върнах формата си“, разкри Ели. Както и по време на състезания, на нея ще бъде възложено да изпълни най-рисковите елементи.

Бенефисът на грациите се радва на огромен интерес, като днес ще бъдат пуснати в продажба последните 2000 билета. Цените им са между 10 и 30 лв., като ще бъде използван пълния капацитет на залата от 12 500 места. Шоуто вече е получило покани за гостувания и в други градове.

За феновете в „Арена Армеец“ ще има и специални екстри като изложба на ценни за грациите атрибути и щанд, от който ще могат да закупят фланелки и снимки с автографи на Златните момичета.

kmeta.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене